Werk slim, werk snel, waar u maar wilt

U en uw bedrijf zijn in beweging. Dat betekent dat u overal en op meerdere apparaten moet kunnen werken met een snelle en consistente gebruikerservaring. Die vrijheid krijgt u met Office 365. Of u nu aan uw bureau werkt of op uw tablet of telefoon, u hebt altijd toegang tot uw documenten, e-mail en agenda’s, gedeelde bestanden en online vergaderingen. En waar u het ook gebruikt, het is altijd uw Office, zodat uw bestanden up-to-date zijn en uw recente documenten met één klik toegankelijk zijn.

Eenvoudiger IT

Laat Office 365 zorg dragen voor de IT, zodat u uw tijd kunt besteden aan uw bedrijf. U kunt Office snel installeren en gebruikers instellen met stapsgewijze begeleiding. Beheer al uw services gemakkelijk in het beheercentrum dat vanaf elke locatie toegankelijk is en controleer de status van uw services met de beheer-app wanneer u onderweg bent. U hebt ook nooit meer IT-problemen. Met een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% en een ontwerp dat is gericht op herstel kunt u erop rekenen dat u kunt werken zonder onderbreking of vertragingen.

Zorg dat uw bedrijf wordt opgemerkt

U wilt uw merk versterken, zodat uw bedrijf zich onderscheidt. Beschouw Office 365 als een marketinghulpmiddel. U kunt e-mailadressen gebruiken met uw eigen domeinnaam, zodat uw naamsbekendheid wordt vergroot met elk bericht dat u verzendt. Promoot uw bedrijf met een professionele website die gemakkelijk kan worden gebouwd en bijgewerkt, zonder extra hostingkosten. Trek de aandacht met aangepast marketingmateriaal dat u zelf ontwerpt en dat past bij uw merk en klanten. Met online vergaderingen doormiddel van HD-video en schermdeling maakt u ook beslist indruk.

Neem voor meer informatie contact met ons op.