Door dagelijks bezig te zijn onze service & helpdesk te verbeteren zijn we er niet alleen voor de lokale MKB-er maar kunnen we zeer breed onze diensten verlenen rond Leerdam, Culemborg en Woerden. Onze specialisten kunnen door online en off-site middelen snel uw ICT zorgen ontnemen en verhelpen.

Ook gaan wij graag de uitdaging aan om uw bestaande ICT omgeving te migreren naar een betrouwbare en toekomst gerichte (nieuwe) omgeving.

Wij adviseren u graag!

Kop ICT is een vakbekwaam ICT bedrijf in de regio Leerdam en omstreken. Met als doelstelling onze klanten te ontzorgen in de automatisering van hun onderneming. Zodat u zich kan focussen op uw eigen activiteiten en gebruik kunnen maken van de laatste ontwikkelingen op ICT. Mede doordat onze specialisten op elk niveau, kunnen we de juiste adviezen en oplossingen aanbieden, plaatsen en onderhouden tegen een schappelijk ICT tarief. Vraag naar onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Verder mogen we met trots vertellen dat we ook door onze leveranciers als erkend ICT bedrijf mogen staan met de volgende certificeringen:

Wij zitten op meerdere locaties

Lees meer over onze andere locaties door hier op één van de knoppen te klikken.