Aanleg

Service op maat

Totaalpakket in aanleg.

Het aanleggen van onze systemen doen we zelf. Dat is handig, want dan blijft alles binnen één partij. Voor u is dit makkelijk en overzichtelijk. Kop ICT beschikt over de ervaring en technische kennis om de aanleg volledig te realiseren. We verzorgen het beheer, monitoring en onderhoud. Bij ons bent u voorzien van het totaalpakket. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen en kom met ons in contact.

Onze mogelijkheden.

Uw werkplek is onze zorg. Zowel offline als online voorzien wij uw werkplek van alle benodigdheden. De aanleg doen wij zelf en nemen we volledig voor u uithanden. Makkelijk toch? Wij beschikken over de volgende oplossingen:

  • WIFI-netwerk
  • Glasvezel
  • CAT-netwerk
  • Patchkast
  • Servers
  • Printers

Aanleg van onze oplossingen.

Bij Kop ICT beschikken we over meer dan 30 eigen monteurs die de aanleg van oplossingen realiseren. Op de buitenlocaties zijn we in staat grote projecten in korte tijd te ontwikkelen, implementeren en onderhouden. Daarnaast kunnen wij opschalen bij gelijkwaardige detacheringsbureaus. Dit is handig bij hele grote projecten terwijl we dezelfde kwaliteit leveren. Of het nu gaat om 2 Wifi zenders of meer dan 250 op uw locatie, voor ons is geen uitdaging te groot.

Beheer en monitoring.

Wij beheren en onderhouden alle netwerken & hardware die wij leveren voor u. Dit kan middels remote of offsite op uw locatie. Onze eigen NOC beschikt over de ervaring om alle netwerken & hardware 24/7 volledige te beheren. Wij zorgen ervoor dat alle vitale onderdelen van uw bedrijf in orde blijven.