Cybersecurity

Veilig internetten voor uw bedrijf of privé

Uw systemen veilig online.

Cybercrime is aan de orde van de dag. Criminelen komen niet alleen meer via de normale weg bij u binnen. Cybercriminelen zijn er op uit om uw data (mail, bankgegevens en overige info) te stelen en te gebruiken voor andere doeleinden. Kwetsbare systemen in een online wereld zijn niet van deze tijd. Kop ICT zorgt dat uw bedrijf veilig gebruik kan maken van het internet en uw informatie veilig blijft. Bekijk wat onze mogelijkheden zijn met cybersecurity en neem contact met ons op. We kunnen u namelijk nog veel meer vertellen over cybersecurity.

Onze mogelijkheden.

Data veilig houden, dat kunnen wij als de beste. Wij doen er alles aan om cybercriminelen één stap voor te blijven, zodat uw online werkplek veilig is. Wij zorgen ervoor dat uw systemen veilig online functioneren. Dit zijn onze mogelijkheden:

  • Firewall
  • VPN-client
  • 2-way
  • SAM (Scanning, Alarmering en Monitoring)
  • Antivirus

Aanleg van onze oplossingen.

Door gebruik te maken van alle innovaties op gebied van security zijn we criminelen altijd één stap voor. Van een goede firewall die up to date is tot aan alarmeringssystemen voor wanneer er toch een indringer binnen komt, bij ons is alles mogelijk. Onze engineers zijn volledig opgeleid in dit gebied en beschikken over de kennis en controle om uw oplossingen te realiseren.

Beheer en monitoring.

Ons eigen NOC beschikt over de kennis en kunde om voor u de meest betrouwbare oplossing te bieden en beheren. Security is onmisbaar in onlinediensten van het niveau dat wij leveren. Ons SAM (Scanning, Alarmering en Monitoring) pakket is uniek. Het is een slimme module in uw netwerk die alles in de gaten houdt wat uw netwerk verlaat. Hierdoor zullen ISO-normeringen/audits sneller verlopen dan u nu gewend bent. Vele referenties zijn uw al voorgegaan tot op uiterst hoog niveau.