4G verbindingen

Met 4G-verbindingen is het mogelijk om in het buitengebied snel internet met onbeperkt dataverkeer te bieden. Dit is geschikt voor allerlei soorten ondernemers, zoals:

  • Machinebouwbedrijven
  • Agrariërs
  • Fruittelers
  • Horeca
  • Campings

4G als back-up
De up- en downloadsnelheid ligt tussen de 50 en 150 MB (megabyte) per seconde. Voor sommige klanten, ook als ze over glasvezel beschikken, leggen we een 4G-verbinding als back-up aan om honderd procent betrouwbaarheid van internet te garanderen. 4G-verbindingen worden vaak toegepast bij bedrijfskritische processen, bijvoorbeeld bij vers productie. Horeca-ondernemers kennen maar al te goed de frustratie van een weigerend pinapparaat terwijl het terras vol zit. Onze toepassing schakelt in zo’n geval automatisch en zelfs vrijwel ongemerkt naar de back-up over.

Doosje internet
Als eenvoudig alternatief, voor als de snelheid minder een rol speelt, bieden we tegen een zeer laag bedrag per dag het zogenaamde ‘doosje internet’ aan, waarmee een bedrijf toch online blijft. Overigens fungeren wij voor al onze klanten zelf als provider, onder private label en dus met 24-uurs bereikbaarheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *