Connectiviteit

24/7 bereikbaar.

Internet.

Internetverbindingen moeten goed en stabiel zijn. Daar zorgen wij voor. Kop ICT neemt al uw zorgen uithanden en zorgt ervoor dat u altijd bereikbaar bent. Storingen en traag internet zijn verleden tijd. Wij bieden de stabiliteit en connectiviteit die u zoekt voor uw online werkplek. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en beheren van computersystemen en netwerkoplossingen. Samen met u werken wij aan de best mogelijke toepassing voor uw systemen. Denk aan bijvoorbeeld aan 4G back-up bij uitval van uw vaste verbinding, volledig automatisch en onbeperkt qua gebruik.

Onze mogelijkheden.

Elke verbinding leveren we door middel van een vast IP. Hiermee maken we gebruik van de SD-wan techniek. Ook wordt elke verbinding voorzien van een goede firewall. Dit zorgt ervoor dat uw internet veilig aankomt en u geen last heeft van ongenodigde gasten. Mocht er toch een indringer door onze security komen, dan detecteert onze SAM (Scanning, Alarmering en Monitoring) dit aan de binnenzijde van uw netwerk. Wij bieden de volgende verbindingen:

  • Glasvezel (Fiber) verbinding
  • 4G verbindingen
  • DSL verbindingen
  • Straal (radio) verbindingen
  • VPN-verbindingen

Aanleg van onze oplossingen.

Om uw connectiviteit te realiseren, leveren wij onze verbindingen vanuit een professioneel oogmerk. We maken gebruik van alle providers die op uw locatie ter beschikking zijn. Kortom, wij kiezen welke verbinding en snelheid bij uw onderneming past voor het beste resultaat op maat.

Beheer en monitoring.

Onze eigen NOC beheert en monitort alle verbindingen die wij leveren 24 uur per dag en 7 dagen per week. Valt uw verbinding uit, dan zien wij dit vaak sneller dan u. Daarnaast zorgen we dat er bij uitval zo snel mogelijk herstel plaatsvindt. Dit doen we door één van onze eigen engineers op locatie of een service engineer van de provider te sturen.