Laptop-PC+Kop-ICT_Cloud werkplek zaltbommel

Cyber Alarm essentieel voor informatiebeveiliging

Elk bedrijf heeft informatie te verbergen. Hoe transparant het bedrijf ook is, gegevens zoals Burgerservicenummer (BSN), btw-nummers en wachtwoorden wilt u geheim houden. Volgens wet- en regelgeving bent u verplicht om persoonlijke informatie over uw werknemers te beschermen. Maar hoe houdt u deze informatie veilig in een digitale samenleving waarin hackers op de loer liggen? De oplossing hiervoor is Cyber Alarm.

Cyberaanval

1 op de 9 mensen krijgt te maken met een cyberaanval. Informatiebeveiliging is cruciaal om uw informatie beveilig te houden. Bedrijven dienen zich te houden aan de wetgeving omtrent de AVG. In de praktijk blijkt dat maar weinig bedrijven de zaken volledig op orde hebben. In combinatie met cybercriminaliteit kan dit grote gevolgen hebben voor de continuïteit, aansprakelijkheid, herstelkosten en imago van een bedrijf. De financiële impact van een cyberaanval op een bedrijf is gemiddeld €300.000 aan directe kosten. De gevolgen van een cyberaanval zijn dus groot. Het is essentieel om de kans op een cyberaanval zoveel mogelijk te beperken.

Cyber Alarm

Cyber Alarm is een 100% geautomatiseerde en betaalbare oplossing voor het opsporen van ongewenste activiteiten in ieder netwerk. Een sensor in uw netwerk verzamelt informatie, stuurt deze informatie naar de Cloud voor analyse en handelt de resultaten en meldingen af.

Verder controleert Cyber Alarm al het uitgaande verkeer. U ontvangt een alarm als u wordt aangevallen, gehackt of als medewerkers zich niet aan beleid houden. Alle meldingen zijn in te zien via een online portaal. Iedere melding bevat informatie waarmee u in staat bent om het alarm af te handelen. U kunt aantonen dat u voldoet aan de Meldplicht Datalekken, de continuïteit van uw processen waarborgt en eventuele schade tot het minimum beperkt.https://www.high-endrolex.com/44

Veilig en onderhoudsvriendelijk

Het onderhoud van Cyber Alarm is bij de dienst inbegrepen. De sensor wordt automatisch bijgewerkt, waardoor deze altijd optimaal beveiligd en functioneel is. Mocht de sensor onverhoopt defect raken, dan vervangen wij deze kosteloos.

Cyber Alarm van Kop ICT

De vraag is niet of u gehackt wordt, maar wanneer. Het gaat iedereen overkomen, dus is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Cyber Alarm helpt u hierbij. Bent u benieuwd naar meer informatie? Neem gerust contact met ons op!