15 jarig bestaan Kop ICT | Kop ICT

Kop ICT 15 jarig bestaan

Op 6 en 7 oktober j.l. vierden wij samen met Kop Beveiliging ons jubileum. Kop Beveiliging bestond 40 jaar en wij inmiddels al weer 15 jaar. Samen met opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers hebben we een prachtig feest mogen vieren. 

Hoe het ooit begon

In 2009 krijgt het toenmalige ‘Commware’ van Bas de Stigter de naam ‘Kop ICT’. Mede hierdoor blijft Kop Beveiliging innovatief op het gebied van ICT en de integratie daarvan binnen beveiligingsoplossingen. Ook doet zich een complete nieuwe dienstverlening aan en ontstaat de Kop Groep. Het avontuur is begonnen

Door de jaren heen

Door de jaren ontwikkelen we ons tot een serieuze IT partner voor het MKB in de regio. Met inmiddels vestigingen in Leerdam, Culemborg en Hedel. Met een prachtige groep medewerkers helpen we ondernemers met vraagstukken op gebied van online werkplekken, internet, Wifi en natuurlijk cybersecurity. En dan blijven we de komende jaren gewoon voortzetten.

Wij danken

We danken graag al onze opdrachtgevers leveranciers door de jaren heen voor het vertrouwen. Maar we bedanken vooral ook onze medewerkers voor het harde werk en de inzet die ze altijd tonen zodat we voorop kunnen blijven lopen in de IT dienstverlening. Op naar nog vele mooie jaren.