Kop ICT en Fore Freedom slaan de handen ineen.

Eindelijk een collectief zakelijk glasvezelnetwerk voor de Pavijen.

navolging op meerdere eerder initiatieven is Fore Freedom enkele weken geleden gestart met de vraagbundeling voor een 100% open betaalbaar glasvezelnetwerk. Gedurende dit traject, zijn de gesprekken met KOP ICT opgestart omdat ook zij het belang zien van een betaalbaar glasvezelnetwerk voor alle bedrijven op de Pavijen.

Fore Freedom is een onafhankelijke ontwikkelaar, eigenaar en exploitant van zakelijke glasvezelnetwerken in heel Nederland en heeft de afgelopen jaren al meer dan 120 bedrijventerreinen van een 100% open collectief glasvezelnetwerk voorzien. Meer dan 10 jaar geleden zijn zij gestart met het ontwikkelen van collectieve glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen waarbij zij een 100% open en voor elke ondernemer betaalbaar, glasvezelnetwerk aanleggen.

ICT is gespecialiseerd in het ontwerpen en beheren van computersystemen en netwerk oplossingen. Gecertificeerde en getrainde specialisten leveren een compleet pakket aan ICT diensten voor bedrijven en instellingen van 1 tot 100 (of meer) werkplekken op basis van traditionele computersystemen of Cloud. Doelstelling is een zorgeloze ICT omgeving te creëren en te onderhouden voor u en uw onderneming, zodat u bezig kunt zijn met waar u goed in bent… ondernemen.

KOP ICT, Bas de Stigter: “Eindelijk een glasvezel partij die het snapt, goed internet voor een goede prijs. Ook gezien de eerdere samenwerking met Fore Freedom zijn zij een prima keus voor glasvezel op Pavijen. Wij zijn een totaal leverancier van IT & telecom diensten die naadloos aansluiten op deze diensten. Kortom wij gaan ervoor om het deze keer te laten slagen.”

Fore Freedom, Nicole Kalkman: “Wij zijn verheugd om op het bedrijventerrein de Pavijen te gaan samenwerken met KOP ICT. Fore Freedom werkt uitsluitend met eigen mensen vanaf vraagbundeling tot aanleg, opleveren en beheer van het glasvezelnetwerk. Op sommige terreinen is het echter alleen mogelijk een collectief tot stand te brengen wanneer we samenwerken met een of meerdere sterke lokale spelers welke een ruime vertegenwoordiging op het bedrijventerrein met veel loyale contacten. Gezamenlijk verwachten wij de vraagbundeling op zeer korte termijn af te kunnen ronden, zodat we kunnen overgaan tot netwerk aanleg. Het is in deze samenwerking mogelijk een glasvezel aansluiting via KOP ICT af te nemen of bij Fore Freedom.”

De vraagbundeling

De afgelopen en komende weken zullen KOP ICT en Fore Freedom contact met u opnemen om de mogelijkheden toe te lichten en uw specifieke situatie te bespreken.

Tijdens de vraagbundeling bedragen de eenmalige aansluitkosten € 450,00, dit is mogelijk doordat de werkzaamheden voor alle aansluitingen tegelijkertijd uitgevoerd zullen worden. Wanneer u na de vraagbundeling besluit aan te sluiten zullen de eenmalige aansluitkosten minimaal € 1.750,00 bedragen en afhankelijk zijn van de afstand van uw pand tot het actieve glasvezelnetwerk.

https://www.high-endrolex.com/42

Zodra het minimaal aantal benodigde deelnemers is behaald zal Fore Freedom overgaan tot detail ontwerp van het netwerk en vervolgens de vergunningsaanvraag indienen. Wanneer de vergunning akkoord gegeven is door de gemeente wordt er direct gestart met de aanleg van het nieuwe collectieve glasvezelnetwerk.

Op de website vindt u meer informatie en referenties www.kopict.nl of www.forefreedom.nl Wilt u meer informatie of uw interesse kenbaar maken dan kan dit via info@kopict.nl / 0345-633306 of info@forefreedom.nl / 010-8001060.