Online werkplek Culemborg

Online werkplek in Culemborg; overal en veilig werken.

Of er nou gewerkt moet worden op een telefoon, computer of laptop. Met een Online werkplek kan er altijd en overal gewerkt worden in Culemborg. Het enige wat er nodig is, is een internet verbinding, zo kan er eenvoudig en zorgeloos gewerkt worden in de ideale omgeving.

Data slaan we op in de Cloud. Ouderwetse hardware behoort tot het verleden. Kop ICT zorgt voor een goed beveiligde IT-omgeving. Uw data is veilig in de virtuele wolk, die wij op maat voor u inrichten in Culemborg. Wij richten de servers in om uw specifieke ICT-behoefte te hosten en uit te rollen naar uw organisatie. Kom met ons in contact om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij bedenken de juiste oplossing en zorgen voor de aanleg, beheer en monitoring.

Wat is werken in een online werkplek?

Door de verschillende pakketten die wij bieden maakt het niet uit of er alleen gewerkt wordt, of met een team van 50 man. Deze Online Werkplek bestaat uit verschillende productiviteitsapps en diensten zoals Outlook, Word, Skype for Business, Onedrive opslag, Sharepoint en Teams. Dit samen met de PCI Helpdesk, automatische back-ups, e-mail archief en beveiliging, apparaat beheer op afstand en hulp bij calamiteiten. Hierdoor bevorderd de productiviteit en samenwerking binnen het bedrijf. Zo zorgen wij voor de ideale werkplek online.

Veilig en zorgeloos werken.

Een Cloud werkplek in Zaltbommel zorgt ervoor alle werkplekken beveiligd zijn met de beste beveiliging tegen spam- en virusaanvallen. Met Data Loss Prevention en e-mail-encryptie beschermen we tegen diefstal van data en documenten. Daarnaast is e-mailarchivering verzorgd buiten de Microsoft Cloud, met oog op compliancy. 

Naam
Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.